Bekerja Dari Rumah

JAWATAN KOSONG/VACANCYJURUTAIP MEMPROSES DATA PENGIKLANAN (RM600.00 - RM1200.00 SEMINGGU)

Menjelang tahun baru 2009/2010 ini, kami menawarkan jawatan kosong kepada seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan (Home Based Ads Data Entry / Typist Personel) . 


Kami merupakan penyedia servis perkhidmatan pemprosesan data pengiklanan yang berkesan untuk menarik minat pelanggan dan telah beroperasi sejak sekian lama dalam industri ini. Oleh kerana mendapat sambutan yang amat menggalakkan, kami mencari individu yang bertanggungjawab memproses data pengiklanan pada masa dan dalam keselesaan rumah sendiri.

BIDANG KERJA

Sebagai  Jurutaip Data Pengiklanan anda tidak perlu 

 • Menelefon atau menghubungi pelanggan.

 • Mengendalikan sampul surat yang banyak.

 • Tidak perlu melakukan survey (tinjauan).

 • Melakukan sesuatu yang salah disisi undang-undang (illegal).

 • Berjumpa sesiapa.

 • Berkerja waktu pejabat (8 jam sehari).

 • Dimarah bos.

 • Menggunakan kudrat.
Sebagai Jurutaip yang berdaftar dengan kami, anda hanya perlu :

 • Memproses data pengiklanan pelanggan yang dihantar melalui email anda.

 • Bekerja dimana - mana tempat yang mempunyai akses internet.

 • Menghantar email.

 • Anda boleh bekerja bila-bila masa.(anda akan dibayar serta-merta setelah iklan diproses!).

SYARAT KELAYAKAN
Kami mencari:

 • Pekerja yang jujur, bermotivasi, semangat dan fleksible.

 • Berumur 16 tahun ke atas.

 • Mempunyai kelayakan minima PMR.

 • Mempunyai akses internet.

 • Mempunyai basis komputer. (word,email).

 • Bekerja mengikut panduan./mengikut spesifikasi.

 • Mempunyai email 


Sama ada bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa (sambilan), ianya adalah terpulang kepada anda untuk menentukannya. Jurutaip Memproses Data Pengiklanan terbukakepada sesiapapun, pekerja kerajaan, pekerja swasta, penganggur,pelajar, suri rumahtangga, bekas tentera/polis, peniaga, mahupunpetani; semuanya adalah digalakkan memohon. Oleh kerana andaakan menerima dan memproses data pengiklanan pelanggan dariseluruh Malaysia dan beberapa buah negara lain, anda boleh
menetapkan masa bekerja anda sendiri.
PAKEJ LATIHANBahan 'Latihan Komprehensif' serta borang pendaftaran akan dihantar terus ke email anda setelah pembayaran fee diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!

Sebaik sahaja anda berjaya memproses
SATU data pengiklanan yang pertama (kebiasaannya tidak melebihi 5 jam), anda akan memperolehi RM20 (RM20 untuk 1 set data pengiklanan). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk pembayaran fee RM20 yang dibayar terlebih dahulu untuk menyertai kami! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam bahan 'Latihan Komprehensif' yang telah diberikan.KAEDAH KERJA
PEMBAYARAN PELANGGANAnda akan menerima bayaran sebanyak RM20 untuk setiap SET data pengiklanan yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses data pengiklanan sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak:

30 data pengiklanan X RM20 per data pengiklanan = RM600 seminggu!

Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan
RM600.00 - RM1200.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.

Cara pembayarannya pula adalah melalui beberapa kaedah yang akan ditentukan sendiri oleh anda selepas mendaftar. Kebiasaannya adalah dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda (bank tempatan).

Ingat !anda akan mendapat set data pengiklanan setiap kali anda submit data pengiklanan yang ditugaskan.(bermakna semakin banyak anda siapkan,semakin banyak pendapatan anda dapat.)
BUKTI DAN TESTIMONI JURUTAIP PENGIKLANAN KAMIKami menggalakkan para ahli yang telah menyertai program ini memberikan maklumbalas. Disini kami paparkan sebahagian yang terbaik dan akan bertukar ganti dari masa ke semasa.Segala text dan attachment adalah dari email peserta.
Lihatlah bukti terkini pembayaran yang diterima oleh beberapa orang ahli kami yang telah berjaya menjana pendapatan yang diingini dengan menyertai kerjaya sebagai
Kerani Memproses Data Pengiklanan. Setakat ini kami telah mempunyai lebih daripada 500 peserta diseluruh Malaysia. Jadillah sebahagian daripada keluarga kami.
Nama: Shamshuri Bin Bukhari

"Kerjaya ini benar-benar telah meningkatkan pendapatan saya. Perolehan saya RM700 ke atas dalam masa 2 minggu sahaja. Malah ada kalanya RM260 sehari! Apakah rahsia saya? Saya mengikuti segala panduan dan latihan yang diberikan oleh pihak pengendali. Caranya adalah menaip,menghantar emel.Bergantung kepada tugasan."


Nama : Maimunah bt Abd Salam-59 tahun (Guru Bersara)

"Saya baru menyertai JURUPROSES PENGIKLANAN pada 25 OGOS 2009 yang lalu.Amat mengejutkan boleh dikatakan setiap hari saya menerima bayaran sekurang-kurangnya RM60 dan secara purata saya menerima RM30 pada setiap bayaran sehinga kehari ini, dengan hanya melakukan sedikit tugas kerja yang mudah.Lihat lah bukti income saya sejak saya menyertainya .Alhamdulillah.Terima kasih pihak pengendali."

PERHATIAN!!

MAKLUMAN BERHUBUNG KENAIKAN HARGA PENDAFTARAN

Pada 7 September 2009 harga ataupun yuran pendaftaran akan dinaikan kepada RM 20 berikutan penambahan bonus di dalam PAKEJ LATIHAN yang akan kami berikan. Sehubungan itu kepada anda yang ingin mendaftar pada 7 hb September 2009 dan selepas tarikh ini akan dikenakan bayaran sebanyak RM 20. Penambahan bonus ini akan memudahkan lagi kerja anda sebagai JURU IKLAN DAN JURUTAIP IKLAN ONLINE. Harap maklum. ...

Pihak kami hanya mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM 20 semata-mata, tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau fee tersembunyi. Ini adalah bertujuan untuk menampung kos perlantikan / pendaftaran dan bahan-bahan 'Latihan Komprehensif' dan set data yang akan dihantar terus ke email anda. Fee sekali seumur hidup ini juga adalah untuk khidmat bantuan / pertanyaan dan pemantauan prestasi. Tiada perniagaan yang mampu memberikan kos perkhidmatan, overhead, bahan latihan, serta masa yang berharga secara percuma. Di samping itu, fee yang dikenakan ini juga bertujuan untuk menyakinkan kami bahawa anda betul-betul serius untuk bersama kami.


LANGKAH PENDAFTARAN

Anda boleh melakukan bayaran
RM 20 kepada kami dengan menggunakan pelbagai kaedah mudah untuk mendapatkannya segera. Sila ikut arahan secara terperinci supaya tiada kelewatan dalam menerima pakej latihan anda.


Pembayaran Melalui Akaun CIMB

Langkah 1: Deposit RM 20 Ke Akaun CIMB
Anda boleh lakukan pembayaran dengan pergi ke mana-mana cawangan bank yang disebutkan tadi dan melakukan pembayaran
RM 20 ke dalam akaun bank seperti tertera di bawah. Anda boleh lakukan samada pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM), pemindahan wang melalui mesin ATM,atau deposit tunai di kaunter bank.

NAMA : MOHD MASDI HAZLI ADNAN
NO. AKAUN CIMB : 14081254861527Bagi pemegang akaun-akaun bank selain dari yang tersebut di atas, anda boleh lakukanpemindahan GIRO/bank transfer ke salah satu akaun di atas.

FORM
NAMA PENUH:
ALAMAT E-MEL:
CARA PEMBAYARAN:
DEPOSIT KE AKAUN: CIMB
PAKEJ: Jurutaip Memproses Data Pengiklanan
MASA BAYARAN DIBUAT(HH:MM - AM/PM)- (Contoh 01:30PM / 04:15AM) :
TARIKH BAYARAN DIBUAT (DD/MM/YEAR)
NO RUJUKAN /LOKASI ATM @ BANK :
This HTML form was created by Freedback.


JIKA FORM MENGALAMI MASALAH,SILA SUBMIT SEPERTI PERKARA DI ATAS
KE corpulent83@yahoo.com.sgLangkah 2: Melakukan Pengesahan Pembayaran
Setelah membuat pembayaran. Anda perlulah membuat pengesahan pembayaran dengan menghantar maklumat pembayaran menggunakan borang pengesahan dibawah.


PENTING: Anda perlu menghantar borang pengesahan di bawah sebaik sahaja anda memasukkan wang ke dalam mana-mana akaun saya, supaya saya mengetahui anda telah melakukan pembayaran. Kelewatan akan mengakibatkan kelewatan menerima pakej latihan saya.JANGAN HANTAR BORANG INI SEBELUM MEMBUAT PEMBAYARAN. Ia akan mengakibatkan pesanan orang lain turut tergendala.

PERINGATAN!!!!!.SEGALA MAKLUMAT AKAN DIPERIKSA TERLEBIH DAHULU SEBELUM PERMOHONAN DILULUSKAN.MAKLUMAT YANG PALSU TIDAK AKAN MENDAPAT PAKEJ LATIHAN DARI SAYA.

Langkah 3: Memiliki Pakej Latihan

Kami akan menyemak butiran pengesahan anda dalam masa
1 hingga 24 jam dan selewat - lewatnya 48 jam selepas pembayaran anda. Jika ternyata butiran bayaran anda adalah tepat dan betul, maka kami akan mengirimkanpakej latihan dan set data anda melalui alamat email yang anda daftarkan bersama kami.

Sebarang pertanyaan dan kesulitan, boleh email kami : corpulent83@yahoo.com.sg

BERTINDAKLAH SEGERA!!! Jadilah antara yang terawal, dan mulakan usaha untuk menambahkan lagi pendapatan anda pada hari ini
 juga.

JANGAN BIMBANG!!! Kami tidak menipu anda semata-mata untuk mendapatkan bayaran fee yang tidak seberapa itu. Tiada gunanya nama baik kami yang sedia terpelihara ini terjejas semata-mata kerananya. Kami amatlah memerlukan tenaga tenaga kerja untuk syarikat kami.Kami juga berkongsi impian yang sama seperti anda.Anda kerja,anda dapat duit.Khidmat anda amatlah dialu-alukan